26
Nov
09

Handphone ‘Wa’ Rosak

Alahmak!! semalam hp wa rosak la..Da ibarat nyawa da ni..Nak harap pada apa lagi kalau bukan pada hanphone untuk capture pic2 untuk penulisan blog wa ni..Sebabkan sangap buat sementara terpaksa guna handphone murahan edisi terkini pada masa lalu la..

Continue reading ‘Handphone ‘Wa’ Rosak’

Advertisements
24
Nov
09

Blog adik aku “akuinbosan.blogspot.com”

Kali ni aku nk promote blog adik aku plak.. Da melawan tokey ni.. Makin canggih pulak dye punya blog.. Maklumla dye pun ada latop sendiri.. Kalau dah hari-hari adap pc jer mesti ada perkara baru yg dye jumpa n belajar..Ape pun tahniah ar sebab da semakin maju blog ‘qasehlaura story’..

Continue reading ‘Blog adik aku “akuinbosan.blogspot.com”’

09
Nov
09

Piala Malaysia : Negeri Sembilan 3 – 1 Kelantan

DSC05392

Dah 2 hari berlalu perlawanan bola sepak Piala Malaysia antara Negeri Sembilan lawan Kelantan berkesudahan 3 – 1..

Continue reading ‘Piala Malaysia : Negeri Sembilan 3 – 1 Kelantan’

07
Nov
09

argh!!! oh affiliate

3258649b575c2ef2

Oh! dunia maya.. mmang rumit giler la nak belajar selok membelok dalam blog ni.. Nkorang mesti penah rase gak kn??Nak tulis memang la senang, hari-hari leh klik jer kat ‘new post’.. Tapi nak godam pasal ‘make up’ template n widgets kemain la payah gile.. huis!! fenin-fenin..

Continue reading ‘argh!!! oh affiliate’

06
Nov
09

welcome “dani”

 

Salam pada all pembaca dan pem’follow’ blog doubledani.. Dah kepastian perlunya dani belajar lebih dalam selok membelok menggudam wordpress ni.. Rasanya sebelum ni aku banyak menulis melukis di kertas-kertas after that tukar plak ke alam blogspot cinta untuk isteriku suhaila &¬† tiada yang lain di wordpress dan kali ni dani yang dulu dikenali¬† ‘broe’ dalam penulisan blog-blog lain.. blog daoubledani ni adalah langkah awal aku untuk masuk ke dunia baru dalam penulisan mengenai umum..

Continue reading ‘welcome “dani”’




December 2018
M T W T F S S
« Nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
anda bersama 'dani' & readers

entry terdahulu

ulasan terkini

Advertisements